закон Відгуки

свидетельский

Уявіть Відгук




Завдяки сертифікації дій, я щойно пройшов сертифікацію вчора! Тест було складним. Я взагалі будь-який тест, який я роблю ... але мені довелося його прийняти двічі. Це дійсно охоплює книгу та багато іншого. Я пішов в інтернет на YouTube, щоб побачити деякі речі в дії я просто не міг отримати. Потрібно перевірити 2 час, я пішов глибше і став розуміти поняття на іншому рівні, що було добре для мене в будь-якому випадку. Я медсестра, основна частина мого сестринського досвіду - це фізична реабілітація. Я зачарований предметом фітнесу, і я завжди шукаю все в Інтернеті далі, далі - далі і т. Д. Я багато років пробігав і тренував і працював у вагонах у тренажерних залах, і знайшов тренування силових факторів, потім статичний тренувальний тренінг і працював з цими програмами кілька років. Коли була розроблена машина вибухового фітнесу, я стрибнув з цим і працював з ним особисто протягом багатьох років (це дійсно добре працює для жінок випадково, змусивши нас до генетичного потенціалу за силою). Я буду тренувати людей на цій машині. Я вже розпочав групу підтримки фітнесу, що проводить щотижневі засідання, щоб планувати стратегії пристосування та цілі для проведення різноманітних тренувань у власному середовищі, а не в тренажерному залі. Я буду багато працювати з людьми похилого віку, "виймаючи їх з дивану", і в керованих мною програмах, а також, сподіваюсь, опору. Ми проведемо декілька прогулянок разом, можемо, бігати з деякими, плавати з деякими додатковими групами веселих речей. Я в захваті від цього. Я вже багато людей підписав вже на різних рівнях підготовки .... так що тепер це це проводить ... проектування тренувань, я буду це любити. Опа (Патриція) Гамільтон

Patricia (Opa) Гамільтон 24 березня 2013



Фітнес означає багато для мене. Я займаюсь спортом, оскільки я був 6 років, як бойові мистецтва, йога, крикет, а тепер і фітнес. ACTION забезпечив платформу для моєї сертифікації на PT. Тепер з нетерпінням чекаємо вивчення та вивчення у галузі бодібілдингу та фітнесу. Дякую ДІЙ

PULAK Biswas 17 лютого 2013



Два роки тому я дізнався про унікальну тренувальну роботу, і я вирішив, що повинен поділитися своїм новим фітнесом зі світом. Таким чином, я абсолютно новий у цій області, і потрібно було знайти спосіб вдарити, не порушивши мій бюджет. Про План був дійсно чудовим способом зробити невеликі інвестиції в себе (створення певної відповідальності), доступ до навчальної програми, яку я міг би зробити у своєму власному темпі, працюючи повний робочий день. Хоча це тривало довше, ніж я очікував, мої інвестиції ніколи не "пішли" з кінцевим терміном або терміном закінчення, що загрожує мені. Тим часом керівництво було оновлено, і екзамен на рівень NCCA був доступний. Це дало мені таку широту, я міг наставляти і засвідчити в моїй спеціалізованій тренуванні, а потім повернутися до мого навчання. Я щойно пройшов іспит з рівня NCCA "з літаючими кольорами", і моя впевненість зросла. У керівництві я мав деяку область, я відчував, що це було дещо знесилене, я зрозумів заради включення, але не був необхідним для фокусу курсу, що мене заінтригували, і я опинився в бібліотеці чи онлайн-навчаннях більше через інтерес викликав це. Я користуюсь випробуванням особистої фітнес-системи прямо зараз, а також порадами та варіантами, згаданими у відношенні ведення бізнесу. Дякую за можливість розпочати новий шлях у житті з потрібними знаннями та підтримкою. Я рекомендую цю програму всім, кого я говорю, хто хоче приєднатися до цієї галузі.

Жан Крафт 13 лютого 2013



Я скачав підручник. Я вивчаю з різними джерелами, і я насправді здав іспит вчора з 77%. Я скачав PDF-версію свого сертифіката. Я вражений з дією і що вона пропонує. Сподіваюся, що залишатися на зв'язку з дією. Фітнес дуже важливо для мене, і я думав, що це було б здорово, щоб отримати сертифікат, хоча у мене є інша кар'єра, не пов'язана з фітнес, тому вільні ресурси ACTION пропозиції працювали ідеально підходить для моєї ситуації

Тім Lewellen 27 січня 2013



Після 20 років у військово-морському флоті і служив за багатьма командами як координатор тренінгу з фізичної готовності, я мав бажання допомогти іншим стати активним ... зокрема, оскільки це допоможе ветеранам у їхньому особистому благополуччя та процесі відновлення. Мій найбільший перешкода полягала в тому, що, хоча я мав досвід, у мене не було сертифікації. ACTION дозволило мені отримати сертифікацію, яку мені потрібно, щоб відповідати моєму досвіду - і деяким чудовим освіті в науці та потребам сьогоднішнього навчання - щоб зробити те, що я хотів зробити після виходу на пенсію ... допомагати людям. Я офіційно розпочинаю свій новий рік новими повноцінними фітнес-програмами завдяки знанням та сертифікату, отриманому від ACTION.

Едвард Мюллера www.XtremeAverage.org 06 січня 2013



Я дуже зацікавлений у тому, що ДІЙ намагається виконати, і я ціную ідею зміни способу сертифікації особистого навчання. Мені здається, з усіма різними організаціями PT cert там ... і там, мабуть, багато ... ці гроші, на жаль, здається, є рушійною силою. Не дуже важко бачити, що гроші для курсів CPT, навчальні посібники, підтримка, повторне затвердження тощо є основним рушієм для цієї галузі. Не дивно, що коментар чується в колах фізичної культури - "це ракетка". Повернувшись до 1985, я став кандидатом на ACE CPT (особисті причини не дозволяли мені здавати сертифікат). У той час ідея сертифікації PT була просто взятою. З правильних причин інтереси багатьох людей зростали експоненціально. Екзамен ACE Cert коштує $ 100. Мені довелось купувати книгу, навчатися важко, а потім здавати іспит. Сьогодні вона має вигляд трьох кільцевих цирків ... хто є найдорожчим; хто найбільш шанований; хто є найбільш прийнятним; хто є найкращим акредитаційним агентством і т. д. Що таке людина, що думає і робить? Проте, моя зацікавленість у цьому питанні залишається там, і, з усіх правильних причин. Я просто не думаю, що це правильно з поточним підходом, і це швидко змушує мене змінити мою думку ... вирішивши НЕ робити цю річ. І ось ACTION з концепцією БЕЗКОШТОВНО чи дуже близько до неї. Це трохи важко зрозуміти. Я дивуюся. Я зацікавлений в заяві ACTION про акредитацію. Перемога зробити це, з твердженням ACTION про радикальні зміни способу роботи цієї галузі, буде прийнятним для багатьох. Якщо акредитація буде схвалена, яким буде наступний крок ДІЙ? Звичайно, ACTION стане об'єктом для інших організацій, які є (конкурентоспроможними) там. Отже, я залишаюсь обережно оптимістично в моєму заході. Я бажаю ACTION найкращим у своїх зусиллях і дуже хотів би стати частиною надійного руху, щоб справи працювати ... з правильних причин. Дякую за ваші зусилля та спасибі за ваш час. Привіт, Рон Грем Беккер -

Рон Грем Беккер 30 жовтня 2012



Я тренер Beachbody, який використовує P90X, Insanity, Turbo Fire та інші програми фітнесу, щоб навчати людей. Я виявив, що люди не хотіли слухати мене, оскільки у мене не було сертифікатів у фітнесі. Я виявив, що цей курс є неймовірно всеосяжним, і я дізнався про багато аспектів навчання та харчування, про які я раніше не знав. Моє навчання допоможе мені та моїм клієнтам. Інші сертифікати були завищені, і я впевнений, що надаю таку ж глибину знань, як Action. Я зараз сертифікований персональний тренер PROUD, і планую використовувати його, щоб вибухнути мій бізнес і допомогти незліченним людям.

Даррен Уолл www.thefitattorney.com 13 жовтня 2012



Я отримав свою сертифікацію в листопаді минулого року і не міг бути щасливим. Я просто вимкнув 60, і мій бізнес іде чудово. Я керую власним персональним тренувальним бізнесом з місцевого тренажерного залу. Через мій вік і минулі проблеми з вагою (2 років тому я взвесився в 285, тепер я вагаю 185). Розробив клієнтуру старших людей. Бачачи, що я і мої фотографії раніше були прекрасним інструментом продажів. Більшість моїх клієнтів вважали, що вони занадто старі, щоб змінити своє життя. Я доводжу їх неправильно кожен день. Це чудове почуття, яке допоможе цим людям покращити якість життя. Сподіваємось, що більш старші люди скористаються програмою сертифікації ДІЇ та вийдуть туди і допоможуть нашим старшим поколінням жити довше, здоровішим життям.

Блейн Sander 09 жовтня 2012



Ive був особистим тренером протягом майже 2 років, і я вже навчили більше клієнтів 100. В даний час я над клієнтами 30 на моєму графіку, і я зробити більш 100k рік все через мого вчинку CERT. Я один з кращих PT в районі Мічиган, і Im зростає з кожним днем. Ви можете перевірити деякі з моїх дивовижні До / Після того, як фотографії на моєму сайті ... www.Marvelousfitness.com ... Ще раз спасибі АКЦІЯ !!!!!!!!

Марвін Поттер www.Marvelousfitness.com 09 жовтня 2012



Я замовив курс Pro Plan для співробітника і завантажив підручник на свій ipad. Ми переживаємо розділ інформації за розділами, і це було для мене великим оглядом. Я, ймовірно, продовжую тест і стати сертифікованим через ДІЇ, крім інших сертифікатів та ступенів. Я вважаю, що важливо бути в курсі всіх останніх аспектів нашого постійно змінюваного поля! Наш бізнес присвячений служінню Baby Boomers і повірте мені, вони дуже активні у своїх програмах і задають питання всім (що добре)!

Лорі Нельсон-Баркер 06 серпня 2012



Дуже дякую!! Я слухаю главу 4 video Вступ до розробки програм. Я розумію все дуже легко до цих пір, за винятком підручників відсутність корисного пояснення METs, MET Таблиці та калорій, спалених на годину формули, які мені довелося Google, і, нарешті, зрозуміла, як тільки ви покрили його в відео. Тепер я цілком це розумію, і успішно працюю формулу навпаки, щоб виявити рівень МЕТ для мого звичайного режиму велотренажера приблизно 6.7. Я відчуваю себе набагато розумнішим сьогодні, ніж вчора, перш ніж я почав пірнати в матеріал. До речі, просто згадуючи, що я навчався вдома з вашою програмою разом із твердим поясненням мого бажання стати особистим тренером, мені привітали дуже вітаючу електронну відповідь сьогодні з пропозицією на інтерв'ю наступного тижня з тренажерного залу, який наймає нечисленний початковий рівень PT. Не надто руйнівний для когось, хто тільки вирішив минулих вихідних, щоб перейти до кар'єри. Я так радий, що знайшов ДІЙ !! Кевін Гейс

Kevin Race 30 липня 2012



Я здав іспит сьогодні вранці, я думав, що тест був дуже складним, але через Pro Plan я був готовий до цього. Зараз я схвильований, щоб почати свою кар'єру навчання. Я працюю повний робочий день в якості бухгалтера протягом дня і буде навчати моїм клієнтам неповний робочий день у вечірній час. Я був дуже щасливий з глибиною книги та навчальні матеріали, які були надані. Я дійсно багато чому навчився і мають міцну основу, щоб почати свою кар'єру. Я дуже щасливий, що знайшов ACTION сертифікації, і буде рекомендувати його кому-небудь, хто серйозно ставиться стати сертифікованим особистим тренером ...

Шон Річмонд 28 липня 2012



Дякуємо людям АКТ за надання прекрасних навчальних матеріалів! Я не тільки вивчав багато, але і зміг скласти іспит. Я працюю повний робочий день, і я намагаюся змінити кар'єру після 15 років. Ця відмінна програма самостійного навчання допомогла мені працювати у власному темпі, за власним графіком, і я, нарешті, досягла своєї давньої мети заробляти особисту сертифікацію тренера.

Хізер Muckle www.mindovermayo.com 23 липня 2012



Здав екзамен на 18th! Найнялися на YMCA сьогодні :) Так радий, що я вибрав це як мій перший сертифікації !! :)

Мелісса Сімпсон www.facebook.com/missysimpsonfitness 20 липня 2012



Прошло мій іспит !!!! Працюючи в якості рекреаційного терапевта, цей тренінг та сертифікація значно підвищують як мою афективність, так і майбутній потенціал заробітку. Багато матеріалу покрито і пояснено. Хороша система підтримки, коли вам потрібна допомога або керівництво eztra. У цілому дуже позитивний досвід і прекрасна організація. Ви, хлопці, продовжуєте вдаватися до доброго, і я буду продовжувати рекомендувати вас кожному, хто запитує: "Де я хочу отримати сертифікат?" Дія, дитина. ДІЇ!

Метью Браун 22 червня 2012



Цього ранку я здала іспит і пройшла з відсотком 81. WOOHOO !!!! Я б зробив краще, якби я не так нервував. Правда, це дуже широкий і складний тест, але поки ми виконуємо роботу та використовуємо всі наявні інструменти, це насправді не складно. Дослідження інструментів підготовки в програмі, безумовно, допомогли тонам, і готували мене набагато швидше, ніж просто основне, яке я намагався на деякий час. Одного разу, коли я піднявся до про-плану, так багато концепцій посідали, що я зрозумів, що знаю більше, ніж думав, це просто не було спрямоване. Спасибі всім на ДІЇ для створення чудової програми!

Бредлі Хіггінс rising2excel.com 16 червня 2012



Я взяв тест сьогодні, і я пройшов! Це було довгий час, сон, який я завжди хотів зробити, і, нарешті, дія Personal Training зробив це для мене! Ноти, Шиповані, книги, електронні листи були всі варто. Я була рекомендація дій для людей, які хочуть, щоб стати особистим тренером. Я не можу тебе віддячити за цю можливість. Бог благословить.

Елі Студер 09 червня 2012



Я не можу подякувати дій Персональний тренінг досить. Відмінний вибір для всіх, хто хоче стати сертифікованим, особливо якщо ваш зайнята людина. Ви вчитеся і здавати іспит, коли ви готові. Іспит був жорстким, і текст книги капітально. Я рекомендую цю сертифікацію для тих, хто зацікавлений в цій області.

Джефф Kamphaus 22 травня 2012



Здрастуйте, я здав іспит 3 годин тому! Я хочу подякувати всім вам за підтримку в форумі, команда дій і ефективних і великих матеріалів, в тому числі відео, флеш-карт і практичного тесту дій передбачає. Для мене випробування було складним, і я відчуваю, що це дійсно відчув мій загальне розуміння і знання 10 глав вкл. Практичний тест питання зі справжніх живих в якості особистого тренера! ACTION дає мені професійний великий фундамент речей, щоб знати, за те, що особистий тренер. Дякую !

Джейн Waldmann 16 травня 2012



Я пройшов мій іспит у травні 5th !! Такі хвилювання. Дякую всім за вашу допомогу та пораду. Це дуже ретельний курс і дуже добре складені. Це моя мрія з моменту молодості. Я майже 40 і будучи партнером у місцевому тренажерному залі CrossFit. Я маю певну частину того, що є можливим для Action Personal Trainer. Я рекомендую вас кожному. Боже, швидкість для всіх!

Скотт Різ www.CrossFit-Kenosha.com 06 травня 2012



О Боже!! Я щойно пройшов сертифікацію! YAY! Я не можу повірити, що я, нарешті, зробив це ... так нервував і продовжував відкладати його. Є багато інформації, наданої в цьому курсі. Дуже, дуже грунтовно і складно .... Я навчався в НПТІ - у якого також є комплексна програма. Багато оцінив цю всю програму та процес. Не можу чекати, щоб відсвяткувати і вийти туди і робити більше тренувань !! ЦІЛЬНО рекомендую це кожному - незалежно від того, сертифіковані ви з іншою організацією чи ні.

Теммі Пірсона www.tkdunn.com 09 квітня 2012



Пройшов мій сертифікаційний тест сьогодні !!!!! Я відчував себе дуже впевнено, поки комп'ютер не завмер, коли я спробував уявити відповіді. Lucklily вони були в змозі отримати сервер резервного копіювання без втрати будь-якої з інформації. Тепер я готовий рухатися вперед з моєї нової кар'єрі !!!!!

Філіп Хоскінс 05 квітня 2012



Я пройшов іспит минулої суботи. Це велика програма. Я відчуваю, що це дійсно дало мені міцну основу. Іспит охоплював усі частини навчального посібника. Дякую всім на сертифікацію ДІЇ для розробки комплексної та доступної програми.

Шарон Сент-Клер 02 квітня 2012



Я здав! Я склав іспит сьогодні, і це значною мірою пов'язане з компетенцією програми сертифікації дій. Їх курсові матеріали, в тому числі, але не обмежуючись ними, книжка, ноти-картки, завантажуваний контент для відео лекцій тощо, були дуже важливими для мене, коли я пройшов мій тест. Більш важливим є те, що методики навчання, що надаються діями, допомагають зрозуміти поняття, а не лише згадувати їх. Удар цієї фітнес-індустрії! Спасибі Хлопцям за всю вашу важку роботу та цілеспрямованість - поточні студенти та співробітники. Kam Cudjoe у фітнесі ми довіряємо

Кам Cudjoe 27 березня 2012



У лютому 2012 ACT Certification змінило наше ім'я на сертифікацію ACTION. Відповіді, подані до цієї зміни назви, були оновлені, щоб відобразити зміну назви. Жодних інших змін до відгуків не було. Ми завжди раді вашому відгуку та історії успіху.

ДІЇ Сертифікація www.actioncertification.org 15 березня 2012



Я хотів, щоб всі співробітники при дії знають - Велике спасибі! Я пройшов тест на лютий 24th. Це був дуже важкий іспит, але за допомогою дій матеріалів, книга і практичні тести поряд з на лінії глави лекціях була керованою. Я хочу, щоб дати кому-небудь голови вгору, перш ніж приймати іспит навчитися робити все математичні рівняння на папері (по-старому), тому що немає калькуляторів, які допускаються в області тестування.

Річард Беневенто 27 лютого 2012



Я просто хотів поділитися своїм хвилюванням після здачі іспиту ACTION сьогодні вранці, щоб заощадити на 88 хвилинах. Я широко використовував матеріал, але провів більшу частину свого часу навчання, виконуючи практичні іспити знову і знову. Іспит є жорстким, і він точно перевіряє ваші знання про навчальні концепції. Успіх для тих, хто планує скласти іспит, і дякую вам за те, що зробиш це настільки доступним.

Randall Маййіх 18 лютого 2012



Я відчував себе змушений писати не тільки за якість і професіоналізм класу Оззі, але і всю запропоновану вами програму. Я замовив текстову книжку і виявив, що бути сильним та міцним, а вміст також перевершує мої очікування. Весь інтерфейс, а також онлайнові іспити, флеш-карти та інші - набагато більше, ніж я коли-небудь міг передбачити. Це дійсно чудово, якщо побачити продукт і компанія доставляти набагато більше, ніж ціна призведе до того, щоб повірити. Я не знаю, як це робиться - я точно радий, що ти робиш! З найкращими побажаннями і спасибі. Том

Томас Куні 09 лютого 2012



Я просто хотів повідомити вас, що я так вдячний, що знайшов вашу сертифікацію. Ваші інструменти, ваша чудова команда та ваші додаткові матеріали залишають мене настільки позитивними та мотивованими! Я щойно розпочав 1 за тиждень тому, починаючи з w розділу 2 зараз, але я так з нетерпінням чекаю навчання людей з вашою освітою, починаючи свою нову кар'єру! З найкращими побажаннями, Джейн

Джейн Waldmann 10 січня 2012



Я надрукував книгу, і я вчився на навчальній програмі. Я вірю, що буду готовий випробувати до кінця січня. Якщо час дозволить, я зроблю це раніше. Я також планую оновити, але мені доведеться зачекати, поки мої кошти погашаться, тому що у мене є перекази та платежі, які потрібно очистити, перш ніж я зможу зробити більше покупки. Як тільки вони будуть, я оновлю. Ця програма неймовірна, і я так радий, що ви зробили це доступним для середнього Джо або Джейн. Я шукав щось подібне протягом багатьох років. Ще раз спасибі, і я з нетерпінням чекаю працювати з вами всім дуже скоро. З повагою, Девід Кастильо

David Castillo 03 січня 2012



Мій друг прийшов до мене в червні 2011, з діловою пропозицією. Він попросив мене стати особистим тренером з ним, щоб ми могли відкрити свій власний бізнес. Так що після того, як дати йому деякі думки, я почав приймати онлайн-класи в липні 2011. З вересня 27, 2011; Я здав іспит ДІЮ тренер і отримав сертифікат. Я почав робити деякі тренування з іншим сертифікованим тренером в першу чергу. Після декількох тижнів стеження з тренером; Я почав тренувати свій перший клієнт на листопад 14th. Тепер я біжу групові заняття та індивідуальні заняття персональних тренувань неповний робочий день. Ми сподіваємося на початок 2014, щоб тренуватися на повний робочий день, щоб ми могли відкрити наш власний навчальний центр.

Nelvin Retrone Вудс facebook W & W 100% ФІТНЕС 20 листопада 2011



Я був дуже щасливий, коли я знайшов можливість стати CPT БЕЗКОШТОВНО! Мені стало цікаво, тому що я хотів дізнатися більш ефективні способи, щоб піклуватися про своє тіло. Тепер у мене є кратні клієнтів, від початківців до спортсменів, і я дуже радий за можливість навчати інших. Тест WASN \ 'т, що важко, але це було дуже ретельно. Здав з першого разу! Завдяки ACTION за цю можливість!

Джошуа Шили 14 листопада 2011



Вітаю Матеріал курсу є дуже ретельним і всеосяжним. Є тонна матеріалу для поглинання. Що стосується іспиту, це було дуже складним завданням, оскільки він випробовує знання та вміння думати та об'єднувати різну теорію разом. Негативний показник щодо іспиту - мені не дозволено приносити калькулятор і нічого не передбачено. Я виявив, що розрахункові частини іспиту складні, але керовані олівцем та папером. Однак, це було дуже втомливо. Я дуже вдячний за цю сертифікацію, оскільки вона дала мені уявлення про нову і чудову кар'єру. Цей курс показав мені кількість знань, необхідних для того, щоб бути прекрасним особистим тренером, і спонукав мене отримати більше сертифікатів, щоб я міг надати своїм клієнтам найкраще навчання. У кінцевому підсумку я хотів би побачити, як ДІЯЛЬНІСТЬ надають додаткові курси, щоб отримати сертифікат Pilates, Yoga, BOSU тощо. Це дасть ACTION величезну перевагу, оскільки ці курси можуть зробити ACTION єдиною зупинкою. Слідкуй за прекрасною роботою !!!

Jhansen Chonn 09 листопада 2011



Я фізіотерапевт з Малайзії. Я пишаюся тим, що дія сертифікований персональний тренер. Екзаменаційні питання моделюються з практичними аспектами і основний людської системи. Він зроблений критичний аналіз знань.

TAMILVANAN МАНИ 12 жовтня 2011



Я був у фітнес-індустрії протягом еонів (дійсно, тому що я 65) і накопичила численні сертифікати після академічної бази. Ніхто не був обов'язковим для мого вчення, лекцій, письма, семінарів тощо, але я зробив їх, щоб бути самозаперечним. Це було до тих пір, поки багато сертифікованих організацій стали грошовими викраденнями і я бунтував. Яка нова концепція з ACTION пропонує їх сертифікацію безкоштовно. Так, це зміниться з акредитацією, але для новачків і тих, хто хоче поштовх мозку без витрат на основний той самий матеріал, що і дорогі інші, я вдячний ДІЙ. Необхідно звертати увагу на важкі текстові помилки, такі як неправильна інформація - помилка є дратує, але дезінформація викликає занепокоєння. Однак це буде виправлено, я впевнений. Ті з вас, хто приступає до цієї нової кар'єри ... постійна освіта є обов'язковою, але вільна, якщо ви хочете, усвідомлювати відповідальність у кожній ситуації, вдосконалювати свої навички з боку соціальних / клієнтських і, по праву, бути впевненими, що ваші знання позитивно впливають на інших. Нарешті, пам'ятайте, тренінги для вашого клієнта ... не ти. Kay ACTION-CPT (бігун марафону у штаті Флорида) [Електронна пошта захищена]

Кей Sager 09 жовтня 2011



Я хотів би отримати мій сертифікат Особистий тренер протягом багатьох років, після того, як просити мого друга (який є інструктором NASM), що його думки, наскільки який з них отримати, і він дав мені інформацію для дії. Я знайшов безпосереднє довіру з його схвалення програми. Після прочитання матеріалу і в порівнянні з іншими посібниками та інформацією, отриманою з іншого Cert. компанії я ще більше впевнений, що це було законним і обґрунтованим способом піти. В даний час надано дію не так добре відомий, як інші все ж, що не забирає від матеріалу і знання ви отримуєте від нього. Я пройшов онлайн-іспит і повністю мають намір прийняти версію ГЦСІ в випробувальному центрі в найближчому майбутньому. Що стосується зайнятості йде, це не мій повний робочий день концерту, але я знайшов тренажерний зал, який приніс мене на поїзд на наступний день після того, як я здав іспит. Спасибі ЗАХОДІВ і, будь ласка, продовжувати удосконалювати і дозволяє отримати цю сертифікацію, щоб підірвати!

Джонатан Замбрано www.coachzambrano.com 06 жовтня 2011



Я дуже радий сказати, що я здав іспит ДІЮ. Інструктори онлайн були дуже корисні з багатьма інструментами, вони були для мене використовувати. Я впевнений, що ця сертифікація буде йти по всьому світу і стати вершиною лінії. Цей курс охоплює всю область, пов'язану з особистої підготовки. Я радий, що я знайшов тебе. Через дії, яку я пишаюся тим, що особистий тренер.

Mark B
фахівець Вправа
ДІЇ сертифікований тренер

Марк Брайант www.personaltrainermark.com 05 жовтня 2011



ЯК ОЧИЗУВАЛИ, Я пройшов мій екзамен СЬОГОДНІ ,,,, IE хотів би це протягом дуже довгого часу. КАНТ НАДАЄТЬСЯ ВИКОРИСТАННЯ ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ .. ЧИ ДО ЦЬОГО ПРОГРАМИ, ЩО МОЖЛИВІ. 10-3-11

mrenea WILSON 03 жовтня 2011



Ви і ваша команда чудові молоді люди, і ви робите чудову роботу! Мені так пощастило, що я натрапив на вашу сторінку в той момент, коли я не був впевнений, як я збираюся продовжувати своє життя, що я збираюся зробити. Ваша сторінка виглядала як світло, показуючи мені напрямок, і я щасливий, що я пішов.

Усі матеріали та презентації допомогли мені оновити та оновлювати свої знання та навички, а також нададуть мені допомогу. Навчання за програмою ACTION допомагає мені надзвичайно, і відбір і здача іспиту відновив мою впевненість, і я з нетерпінням чекаю, щоб насолоджуватися моїм часом, допомагаючи людям досягти і підтримувати оптимальний для них стан здоров'я та здоров'я. Дякую, велике спасибі знову і знову. Тримайте своє натхнення високим і мрійте великими! Бог благословить тебе! Багато кохання Маріана

Мар'яна Ангелова 01 жовтня 2011



Треба сказати, що спочатку, коли я завантажив і почав читати матеріал CPT, я думав, що мені буде дуже важко отримати сертифікат. Я ніколи не був читачем, коли справа доходить до того, щоб дізнатися щось нове. Я віддаю перевагу вчитися, фактично виконуючи завдання. Але, як ACTION представив матеріал і підкреслив, що я повинен знати як персональний тренер, було набагато легше прочитати, вивчити та вивчити матеріал. Я просто склав іспит з 80%, і сподіваюся, що моя нова сертифікація допоможе іншим отримати найкращу форму свого життя! Мені дуже подобається офіційно бути сертифікованим персональним тренером, але ще більше за те, що так багато навчився, що допоможе мені пояснити, чому і як конкретне навчання моїм майбутнім клієнтам. Велике спасибі та щасливому, що ви є членами сім'ї сертифікованих персональних тренерів "ACTION"!

Реджинальд Wiley 30 вересня 2011



Моя пристрасть і бажання стати особистим тренером спочатку почалася як клієнт особистого тренера. Дуже швидко .... я виявив приховані таланти всередині себе ... вміння вести, переконувати, заохочувати і мотивувати інших, щоб досягти цілі фізкультури. Я радий оголосити про те, що я пройшов тестування з CPT, і добре розвиваю свою фізкультурну компанію. Оззі, Карла та Кендрік, ви, хлопці, чудово кажуть. Ваші знання, вміння та досвід дуже помітні і завдяки твоїй підготовці ... Я відчуваю, що я дуже добре оснащуюсь, щоб розпочати мою нову подорож. Для мене ... це початок мене засвідчується багатьма іншими аспектами фітнес та здоров'я. Я рекомендую Атлетичну сертифікацію та навчальну комісію будь-кому, хто хоче стати особистим тренером. Дякую ще раз! Шона Гудріч Атланта, штат Джорджія

Шонна Goodrich 30 вересня 2011



Я пройшов тест сьогодні останній день можна взяти онлайн один. Вивчення для випробування дійсно допомогли мені в якості особистого тренера і значно поліпшив свої навички. Тепер, коли у мене є цей сертифікат, я можу піти з тренером будучи бездокументарну в невеликому тренажерному залі, щоб бути і незалежним тренером і зарядити свої власні ціни. Я люблю можливість бути в змозі придбати страхування професійної відповідальності. Це допоможе мені продати себе, як я йду незалежним. Я хотів би подякувати переміщення для відкриття дверей і зробити особистий тренер бізнес доступним. Вивчення це також допоможе мені підготуватися до тесту ACE, який я буду приймати протягом місяця.

Джеффрі Боатенг boblack98pt.com 30 вересня 2011



я повз тест сьогодні, не зумівши двічі. Дизайн дослідження Progam і жиру і калорій багато каверзних питань. за благодаттю Божою, двері повинні бути відкриті. Щасти!!!!!

Рашад токар 30 вересня 2011



Я взяв тест сьогодні і пройшов! Я впевнений, що це відкриє двері для мене. Дякую за можливість. Я би дуже рекомендував це.

франк Пол 29 вересня 2011



Тільки закінчив свій сертифікаційний тест і радий повідомити все, що я пройшов з 87% (сподівався зробити трохи краще !!) Потрібно, щоб отримати онлайн-тест зробити до закінчення терміну, так що я думаю, що я, ймовірно, взяв його за кілька тижнів, перш ніж я насправді задумано. Дійсно набилося багато інфо з тексту і відео онлайн. Взяв практичні тести знову і знову і огляд флеш-карт і інтерактивного тесту кілька разів. Це дійсно допомогло. Маючи всі переваги, які приходять з Pro Plan був неоціненний !!! Повинен сказати, спостерігаючи за час пролітати, особливо, коли ви до останнього 20 хв. і мають приблизно 20 плюс питання ще належить відповісти може отримати трохи мука нерва !!! Кілька глибоких вдихів допомогти. У будь-якому випадку хочу подякувати дію для цього можливість онлайн і тепер, коли тиск вимкнений Я з нетерпінням чекаю розгляду матеріалу на дозвіллі і приймаючи акредитованого версію тесту в майбутньому. У той же час я можу з гордістю сказати, що тепер я один з нових членів програми сертифікації дій. ПОТЯГ НА !!!!!!!

Майкл Skoflanc 29 вересня 2011



Оззі, Карла, Кендрік, я закликаю вас, хлопці, за ім'ям, тому що ми витрачаємо стільки часу разом (за допомогою записаних відео сесій). Треба сказати, що коли я вперше проходив матеріал CPT, я думав, що мені буде неможливо отримати сертифікат. У школі ніколи не було дуже добре. Але те, як ви, хлопці, представляєте матеріал та підкреслюєте те, що насправді має знати для ПТ, зробив це набагато простіше. Я пройшов свій іспит із 80%, прочитавши книгу двічі та переглядаючи відеоролики 2 - 3 раз на кожну. Я дуже радий бути сертифікованим, але навіть більше за те, що багато чому навчився (особливо Анатомія, яка дійсно допоможе мені пояснити, чому і як конкретне навчання моїм клієнтам). Дякую вам і щасливі, що ви є учасником ДІЇ

Рафаель Doukkali 25 вересня 2011



Велике спасибі за можливість, яку надала ваша сертифікація. Я думаю, що План проекту був абсолютно цінний - особливо онлайн-класи та картотеки. Ви та ваша команда зробили чудову роботу, об'єднавши ефективну навчальну програму, використовуючи різноманітні інструменти (це була величезна допомога, особливо тому, що я не отримав підручник протягом двох років!) Мені приємно бачити акредитацію ДІЙ очікує на розгляд, тому що я думаю, що це варта програма. Я загубив свою роботу (роботу в офісі) ще в червні, тому що гроші були жорсткими. Але це дозволило мені переслідувати мою пристрасть. Якщо ви хочете, щоб я написав відгук, я б більше ніж з радістю зробив це. Мені пощастило брати участь у тренажерному залі, і я збираюся почати брати на себе клієнтів - тренери там були неймовірно сприятливими та відмінними наставниками. Знову дякую! Ніколь

Ніколь Шаттак 20 вересня 2011



Я насправді пройшли через програму МАСО ПФТ назад в 2000 і відновили і провели сертифікацію ПФТ через них протягом близько 6 років. Тоді я нехай закінчитися. Вони збиралися змусити мене пройти через всю програму ще раз, коли я вирішив отримати переатестацію в цьому році, що було б добре, але вони збиралися звинуватити мене смішну ціну. Ось коли я знайшов вашу програму, прочитав книгу кілька разів, і взяв тест. Ваш курс є великим, і пропонує м'ясо, що особистий тренер повинен знати все без нерелевантні речі, що деякі з інших програм використовувати в якості пуху.

Тодд Бредлі 16 вересня 2011



Я хотів щось, що я міг би вписатися в мій божевільний графік, і я абсолютно любив, як я міг читати підручник в свій вільний час без почуття кинулися, щоб включити в завдання. Я здав іспит без оновлення. Я завжди був великим запам'ятовують те, що я прочитав і був в змозі пройти, не заплативши нічого. Я відчуваю себе настільки досвідчений в цьому. Я почав тренувати клієнтів у цьому році в якості хобі і ніколи не знав, скільки я б рости, щоб любити його. Я абсолютно топлять, щоб бути сертифіковані в даний час і мають знання і сертифікат, щоб показати новим клієнтам. Я тепер не зупинити, і буде продовжувати отримувати на СЛР сертифіковані як добре. Якщо у вас є які-небудь сумніви з цього приводу, не дозволяйте це зупинити вас, тест важко, ви дізнаєтеся основи і вийти переможцем.

Janel Harper www.azextremefit.com 09 вересня 2011



Протягом минулого року я втратив розміри 65 фунтів і розмір талії 10 (зараз я 5 ноги 10, 175, 30), і кілька людей, яких я знаю, хочуть найняти мене як свого персонального тренера, який буде чудовим додатковим доходом (я спеціально вчитель освіти) Адвокат, однак (так, я визнаю, що у мене є друг, який є адвокатом!), Радив мені не робити цього, поки не отримаю страхування відповідальності. Я просто склав іспит з ACT-CPT, щоб тепер я міг отримати страхування відповідальності; і багато в чому завдяки ACTION (та іншим книгам і журналам, які я одночасно читаю, які доповнили ці знання), я почуваю себе впевненою, щоб бути особистим тренером.

Джоел Хофман 30 серпня 2011



Спасибі вам так багато ... це було щось, про що я хотів зробити дуже довго ... я купив іншу онлайн-програму, а після просто поглянувши на розділи і все, що було у вашому безкоштовному курсі, я зрозумів, що це був витратити мій $ $ і що я не отримаю половини знань, які я отримаю у вашу програму ... Я буду модернізувати до pro плану через кілька днів просто не мають наявних коштів, щоб зробити це обряд зараз .. . Я просто хотів сказати спасибі, перш ніж почати, тому що ви зробили моє дні !!! Спасибі Таммі

Tammy H 28 серпня 2011



Інтернет-клас ACTION, Анатомія вправи - верхнє тіло було добре виконано. Я знайшов це дуже корисно; вчитель був дуже чітким та поінформованим. Я продовжу вивчати матеріал курсу в своєму навчальному посібнику. Дякую, Роберт

Роберт Джордан 26 серпня 2011



Дякую за вашу просту програму підготовки та сертифікації. Хоча я тільки почав свій курс, я з нетерпінням чекаю довгих і процвітаючих відносин з вашою організацією.

Джеймс Коттон 21 серпня 2011



Дякую за допомогу мені, щоб отримати знання і сертифікації, необхідні для запуску мого власного особистого навчання бізнес. Моя клієнтська база постійно зростає. Курс добре підготовлений і легко слідувати, і я б охоче рекомендувати його.

Джайн Баркер 18 серпня 2011



Я дуже вдячний за дію програми. Матеріал та тестування є настільки ж якісними, як і більш дорогі сертифікаційні компанії. З моменту проходження мого тесту я був зайнятий. У мене зараз є активні клієнти 7, і я створив свою власну компанію з ПТ. Навесні у мене з'явиться шанс почати працювати з колегами та гравцями НФЛ у спільному підприємстві з Art of Football Inc. Я дуже в захваті від майбутнього і просто хочу подякувати ДІЄ для надання мені ключів.

Кріс Харрісон www.corecompletefitness.com 28 липня 2011



Дякую ACT. Ви робите чудову справу тут. Ви зробите це доступним і надасте нам чудовий доступ, щоб почати успішну подорож у поле фітнесу.

Гленн Роберт 18 липня 2011



Як видається, все більш і більш поширеним, економічні важкі часи змусили мою руку в нову область кар'єри; але коли часи стають жорсткою, жорсткої почати працювати! Я старанно вчився і здав іспит з високими оцінками. Зараз я працюю в Новій Англії \ 's топ з медичної точки зору на базі оздоровчого закладу в якості особистого тренера і професійної придатності. Я не міг бути там, де я сьогодні без всебічного освіти, яке Діяння, передбачене. Я тепер один з небагатьох щасливчиків, які люблять свою роботу! Велике спасибі всім в ACT.

Анна Роджерс 18 липня 2011



Я пройшов іспит з Атлетичної атестації та тренінгу (ACT) на червень 30, 2011, і минулого тижня я почав неповний робочий день з відомим національним спортзалом як сертифікований персональний тренер. Я також заснував свою власну компанію під назвою Paradigm Fitness and Health і вже взяв свого першого клієнта. Пройшовши сертифікаційний іспит, мені не було прогулянки в парку, але це варто. Я дуже рекомендую ACT. Альберт Уітстоун ACT-CPT Paradigm Fitness & Health червень 30, 2011

Альберт Уайтстоун http://www.paradigmfitnessandhealth.com/ 17 липня 2011



Привіт Члени АКЦІЇ, я просто здала іспит і передала її. Я дуже вдячний, що ACTION дає мені змогу показати свої знання та отримати сертифікат ACT-CPT. Це справжній іспит, а не промивання очей, і ви повинні покласти в роботу, щоб досягти статусу. Його нарівні з галузевими стандартами і не менше, ніж інші акредитовані NCCA сертифікати. Я сподіваюсь, що NCCA прискорить акредитацію, яка довго вимагається Комісії ДІЙ. Бажаю успіху та успіху колегам, членам ДІЇ, тренерам та інструкторам. Аніруд Анумула 16 липень 2011

Anirudh ANUMULA 16 липня 2011



Пройшов мій тест і отримав мою сертифікацію минулого тижня - почав свою нову роботу сьогодні - спасибі! Тільки вперед і вгору звідси!

Джейсон Снайдер 31 травня 2011



Я отримав бакалаврів у галузі фізичного вправ із концентрацією Community Health and Wellness в серпні 2010. Я в даний час студент-медсестер, який працює над тим, щоб стати лікарем-медсестрою, а зрештою лікарем, який зосереджується на профілактичній медицині. Я також єдина мати дитини, яка страждає на целіакію; я сподіваюся переконатись у важливості фізичних вправ разом із його дієтою. Профілактика є ключовим. Я б не міг дозволити собі цю можливість, і я був дуже вдячний і благословенний! ЯК МАЙ 30, 2011, Я НАЗВА СЕРТИФІКОВАНИЙ ОСОБИСТІ ТРЕНЕР !!!!

Лаура Trail http://mychildliveswithceliac.blogspot.com/ 30 травня 2011



Я отримав сертифікат ACTION на травні 4. Я дуже радий бути сертифікованим тренером. Я ціную програму "Дія". Сподіваюся бути процвітаючим ДІЇ !!!!

Сохнув Хі Кім 15 травня 2011



Вчора ввечері я пройшла тест, і я вже маю роботу. У мене було інтерв'ю сьогодні вранці, і я почав працювати після полудня. За кілька коротких годин у мене вже є два клієнти. Я також буду починати свій власний виклик компанії A & B Athletic Development, який зосереджує увагу на спортивному тренінгу для чоловіків, жінок та дітей.

Аарон Бредлі 04 травня 2011



Я хочу сказати, наскільки я ціную ту можливість, яку ви дозволили мені. Я так довго підтримую амбіцію стати особистим тренером. Думка про допомогу іншим, що платять, щоб робити те, що я любив, була надією, яка здавалася просто з мого фінансового результату. Ваша програма дала мені запис, який мені потрібно було ввести в цю захоплюючу і виконуючу кар'єру. Я зараз сподіваюся одного дня отримати бакалавра в тренуванні з фітнесу, а програма сертифікації ACTION дала мені основу для реалізації своїх амбіцій і створення для мене життя та професії, я можу пишатись.

Ще раз спасибі, дій і всіх інструкторів, які зробили це можливим.

З повагою,

Аллан Cann, ЦФТ

Аллан Cann 03 травня 2011



Я скачав підручник і прочитав перші кілька глав. Це досить легко читати. Я читав через підручник ACE і це настільки технічним, що важко заснути при читанні. Ваша книга, здається, набагато ясніше, не виходячи з будь-якої важливої ​​інформації. Я буду читати по одному розділу в день на даний момент, а потім, можливо, придбати професійний план.

Кайл Ліб 02 травня 2011



Привіт, я запустив цю програму, коли я зрозумів, що я хотів зробити з моїм життям. Мені потрібно лише 27 років, щоб з'ясувати :). Я щасливо одружуюсь і мама 3 віку 3, 2 і 2 місяців (так ми даремно витратили час LOL), і я планую залишатися вдома з ними і починати бізнес з дому. Я почав вставати з дитиною на початку ранку, потім читати, робити нотатки, а вдень, коли інші два сплять, дивлячись на записані відеоролики. Я закінчив цей процес близько 3 тижнів, але це зайняло ще 3 тижнів читання нотаток, приймаючи практику. перевіряє і переглядаєте деякі відео, щоб відчувати себе комфортно, щоб скласти іспит. Я був в змозі отримати сертифікат, не покладаючи фінансової напруги на мою вже напружену ситуацію. Дякую вам ДІЙ Holly Weilnau CPT

Холлі Weilnau 02 травня 2011



I have been personal training for eighteen plus years,i found the ACTION certification and i wanted to test my knowledge,the test was very challenging and i failed so i bought the proplan and studied every bit of material that they offered to pass,ACTION will provide you with all the information that you need,you just have to use it. With ACTION you get more for less,what really caught my attention was the cost of the insurance,i purchesed more for less. A lot of work has gone into this certification,and i believe they will achieve thier accreditation. R.C. Allen CCA IFA ACTION CPT.

RC Аллен www.trainerone.jimdo.com 24 квітня 2011



У мене завжди була пристрасть до фітнесу та хотів стати особистим тренером, але я завжди був відвернулися за чистою вартістю більшості програм там, які тільки через Інтернет, звичайно. Потім настає ДІЮ пропонує безкоштовний курс з надзвичайно розумними цінами Proplan, після того, як курс головну сторінку я модернізував до Pro, який стоїть укомплектувати і був в змозі пройти курс на моїй першої спроби. Зараз я працюю в якості персонального тренера повний робочий день в більшості HighEnd клубу в моєму районі, спасибі так багато дій для створення процесу так afforable і просто, удачі з ГЦСІ !!

Ерік Хьюітт 18 квітня 2011



Я не вважаю, що програма була повністю вільна, але я скачав текст книги в будь-якому випадку. Я взяв тест через два дні, щоб подивитися, чи зможу я пройти і не вдалося, не турбуйтеся я вивчав протягом ще двох тижнів заплатив за долар ретестовой $ 35 і передав сертифікат, я скачав мій сертифікат відразу тепер я готовий до роботи.

Ентоні Гутьєррес 12 квітня 2011



Сьогодні я пройшов сертифікаційний тест ACTION, і я дуже радий! Курс містить всю ціну, яку тренер має отримати на правильному шляху. Спасибі, хлопці, за те, що надали цю можливість. Дякую, Каміл Уілсон, cpt

Каміль Вілсон 13 березня 2011



Завдяки ACTION для великої програми, і я не можу повірити, що він був вільний! Я придбати PRO план і керівництво, які були добре варто витрачених грошей, і я планую отримувати страховку, а також. З фітнес-індустрії змінюється назавжди Я знайшов Ваш навчальний посібник, щоб бути точно в ціль і ваш бізнес-план винятковою. Я вийшов на пенсію грудня 29, 2011 і це буде мій другий кар'єри. Я б порекомендував ЗАХОДІВ нікому. Я з нетерпінням чекаю ДІЇ стає посвідчено з ГЦСІ, я впевнений, що це станеться, і я буду після прогресу, як мені цікаво, як до того, що буде вимагатися від нас, хто в даний час провести сертифікацію дій. До зустрічі в обговоренні матеріалу на форумі: 0)

Генрі Мірс 11 березня 2011



Це Кортні Холл, після цього іспиту я дуже вражений. Я також взяв курси навчання NASM та інформацію, яку надає ДІЙ, це чудова інформація. Я вірю, що ACTION cert. так само добре, як НАСМ на основі інформаційної думки. Я просто склав іспит сьогодні, і це було важко, як іспит NASM. Я безумовно рекомендую цю сертифікацію будь-якій особі, яка хоче стати сертифікованою! Я дійсно вірю, що вони добре будуть національними визнані найближчим часом. Великий іспит, Велика програма.

Courtney зал www.neoprofitness.com 11 березня 2011



Я Роберт Біглер, і я пройшов тест ACTION сьогодні. Текстовий посібник для цієї сертифікації є прекрасним джерелом для проходження тесту, а також застосування принципів у реальному житті. Інформація детально пояснюється та ідентична курсам, пов'язаним із моєю програмою спорту та науки про здоров'я в АПУ. Я радий, що я спіткнувся на ДІЙ, і сподіваюсь на виклики та можливості, які може запропонувати світ здоров'я та благополуччя. Надія ACTION отримає сертифікацію NCCA в найближчому майбутньому. Дякую ACT! З повагою, Роберт Біглер

Роберт Біглер 25 лютого 2011



Я думав, що програма сертифікації ДІЙ була дуже інформативною, і це було складніше, ніж я очікував. Я заплатив за Pro Plans, а також замовив книгу з іспиту. Я навчався регулярно приблизно на два місяці. Я знову і знову оволодів іспитами, і сьогодні я радий сказати, що пройшов тест! Я дійсно думаю, що це добре структурована програма і рекомендую будь-кому, хто хоче потрапити в цю галузь. Я навчаюсь регулярно, але насправді тренував нульову книгу в цій галузі. Моя порада, платити за Pro-Plan, отримати книгу і дати собі 2-3 місяців, і ви повинні бути в порядку. Я багато чому навчився і планую продовжувати свою освіту. Дякую ACT! Це жахлива програма.

Реджайна

Regina Стенберг 23 лютого 2011



Я леонард krasniqi я прохожу сьогодні ACTION екзамен. Найкраще це керівництво для особистого тренера - це інструкція, подібна до керівництва університету. Цей посібник буде коштувати 100 $ або більше, це безкоштовно, і це керівництво навчить все, щоб стати справжнім персональним тренером.

Leonard Краснічі 19 лютого 2011



Я колишній ACE сертифікований персональний тренер, який дозволив своїй сертифікації закінчується років тому. Я намагався знайти атестацію для того, щоб почати навчання знову і наткнувся на ACT. Вивчав підручник, здав іспит, званий місцевий роботодавець і дізнався, що вони візьмуть мій CERT. Я думаю, що Дією матеріали звук і що їх бізнес-план є феноменальним. Я не сумніваюся, що дію буде у верхній частині бізнесу протягом декількох коротких років. Спасибі ACT! Я радий бути ДІЮ Сертифікований персональний тренер. Бог благословить ...

Грег Браун 08 лютого 2011



Я дуже ціную те, що робить ДІЮ з особистим тренувальному полі. У пошуку і розгляді багато з сертифікатів, всі вони здаються дорогими без особливих вказівок. Я радий бачити, що ACTION докладає додаткових зусиль з метою забезпечення якості інформації, з фактичними лекцій для ретрансляції і пояснити інформацію. Лекції довели інструментальний інструмент в моєму прогресі, а не тільки для ACT. Все це робиться за розумною ціною.

Райан Гудман http://goodmanfight.com/ 28 січня 2011



Я пройшов тест сьогодні. Дякуємо Вам за складання такої великої програми! Для тих, хто зацікавлений у здоров'ї і фітнес, я настійно рекомендую ACT. Pro Plan дійсно робить його легким і зручним, щоб вивчити матеріал з картки, онлайн-класи та практичні тести.

Чарльз Райс 28 січня 2011



Спасибо большое за створення фантастичного веб-сайту і системи навчання безкоштовно. У мене немає грошей або роботу, і я в розпачі, щоб стати CPT, як я був бодібілдингу протягом більш 15 років. Просто хочу сказати спасибі так багато, і я ціную вашу важку роботу в цьому. Бог благословить вас усіх!

Рафаель Лазаро 25 січня 2011



Я хотів би подякувати команді ACT за якість програми. АСТ охоплює весь різний аспект того, що повинен знати персональний тренер, щоб розпочати у цьому чудовому світі здоров'я та пристрасті. Якщо я можу допомогти деяким з вас, хто є новим у цій галузі, я би сказав: Використовуйте всі освітні інструменти, які команда ACT пропонує вам. Книга - он-лайн курс - карти - практичний іспит та інтерактивна дошка. Після того як ви сертифіковані, не зупиняйтеся, йди, і отримуйте більше досвіду та освіти у всіх областях здоров'я та фітнесу, отримайте інформацію, перш ніж вона з'явиться !!!! пам'ятайте, тіло не змінює, наше розуміння того, що змінюється !!! удачі всім вам, підіть на це, це подарунок, який зможе допомогти іншим ... і це те, що ви будете робити найближчим часом .... залишайтеся здоровим і здоровим БРУНО

Брюно Вілер 25 січня 2011



Я подивився навколо на різні сертифікати, і вирішив взяти це, тому що очевидно, це БЕЗКОШТОВНО! У мене є великий досвід у галузі медицини, і я думав, що особиста підготовка також буде корисним для мене досвідом. Я вивчив текст і взяв іспит в той же день! Я не рекомендую, щоб хтось це робив, якщо ви не отримали освіту в медичній галузі або в даний час є особистим тренером. Тест дуже складний, але всі відповіді в книзі. Я пропоную, щоб люди вивчали цей матеріал, поки вони не дуже зручні, тому що 90 хвилини впевнено йдуть швидко! Я планую розпочати персональний тренінговий бізнес, і обов'язково отримає страхування відповідальності, яке пропонує АКЦІЯ! Цей тест повинен бути стандартним для персональних тренерів!

Danielle Klingler CPT 24 січня 2011



Ого. Я хочу особисто подякувати людей, які беруть участь у створенні цієї сертифікації. Я заплатив NFPT початковий внесок $ 300, щоб розпочати курс. Я закінчив навчальний матеріал, але тепер у вас немає грошей, щоб закінчити. Я зіткнувся з ДІЄЮ та отримав сертифікат абсолютно безкоштовно. Після завантаження навчального матеріалу я швидко зрозумів, що це був законний сертифікат. і має бути акредитований на національному рівні. Дякую вам Ноель Річардс - CPT-ACTION

Noel Річардс 23 січня 2011



Я сертифікований особистий тренер з ifbb, а також лікар-емейлер. Я завантажив РУКОВОДСТВО ДЛЯ ОСОБИСТОГО ТРЕНІНГ, щоб дізнатись, що має скласти іспит. Я склала іспит і пройшла. Щоб пройти цей тест, потрібно вивчити основну анатомію та фізіологію людського тіла, біомеханіку та ін. Це дуже хороший курс для створення професійних персональних тренерів. Посібник pkt ACTION охоплює все, що вам потрібно, щоб стати справжнім особистим тренером. Я рекомендую всім, хто хоче стати особистим тренером, почати навчання ACT.

квітучі красничі 11 січня 2011



У мене немає ступеня, і я ніколи не приймав клас коледжу за ці речі в моєму житті, тому я був у невигідному стані. У мене немає інших сертифікатів, але я все ще міг пройти цей тест через кілька місяців підготовки. Це був найважчий тест, який я коли-небудь робив, але якщо ви старанно готуєтеся, то буде добре. Візьміть тест на практику якомога більше, і, можливо, захочете зробити нотатки про формули, оскільки ви можете використовувати нотатки у своєму тесті. Ця програма була чудовою! ДЯКУЮ!

Corey Іоакем 09 січня 2011



Я природний конструктор тіла конкурентів і учасник трансформації ваги. Я не знаю, як отримати свій сертифікат протягом декількох років через витрати та труднощі, вирішуючи, що потрібно отримати. Я наткнувся на ДІЙ і почав навчання в червні. Я взяв свій час і взяв тест в ОКТ і добре забирався. Я був вражений інструкторами, програма була дуже твердою і отримує багато кудо в огляді в Інтернеті. Мій план мав використовувати ACTION cert, щоб підготувати мене до одного з акредитованих сертифікатів. Я знайшов у своєму підготуванні ще один іспит, який програма "Дія" мене добре підготувала. Я часто звертаюся до матеріалу для перегляду роз'яснень. Ваш курс був дуже добре об'єднаний, багато інструментів та ресурсів, і я навчився та зберігав матеріал дуже легко. Я не можу чекати вас, хлопці, щоб отримати акредитацію.

Джейсон Шварц 05 грудня 2010



Мене звуть Кевін, і я був персональним тренером більше 15 років. Я сертифікований як AFTA, IFPA, так і у мене є сертифікат Master Trainers. Я чув про ваш веб-сайт із сертифікації та почав говорити моїм тренерам про роботу над вашою програмою. З того часу всі, хто склав іспит, пройшли. Я маю подякувати вам за неймовірну роботу, яку ви зробили, надаючи інструкторам реальні знання про цю неймовірну кар'єру. Текст сторінки 300 абсолютно не жарт, а інформація, яка навіть не була включена до іспиту Master Trainer! Отже, я вирішив скласти іспит, сподіваючись, що всі мої тренери підуть на вибір. Ваш курс повинен, без сумніву, бути акредитованим, а STANDARD - в сертифікатах CPT! Я аплодую вашої команді за свою відданість справі досконалості. З повагою у Фітнесі, Кевін Р Шперер, Б. С., КМТ, КПТ

Кевін Шпеєр 03 грудня 2010



Сертифікація ACTION дуже ретельна і всі наявні ресурси полегшують підготовку до іспиту. Все є високою якістю. Я приєднався до онлайнових класів, спостерігав за ними і приймав різні іспити з практики, щоб підготуватися .. Я рекомендую те ж саме робити, іспит дуже докладний, тому приділіть свій час підготовці, всі теми охоплюються. Я збуджуюся, що пройшов його і отримав цей сертифікат .. Щебетати до організації з процедурою сертифікації NCCA

Франко Гузман 17 листопада 2010



Я вправу науки головним в моїй стер. рік @ Морхаус коледж, я була сертифікована AFAA, IFPA і прийме NSCA іспит в наступному році. Я повинен сказати, що Міру навчальний матеріал і тест охоплює близько стільки інформації, скільки моїх класів і як ретельний якщо не більше, ніж дві організації раніше згадують тобто AFAA & IFPA. Наскільки я можу сказати єдине, що тримає його від того, щоб вищий орган по сертифікації є відсутність акредитації, яка знаходиться в процесі вирішення. Відмінна робота ACT!

Alphonso Alexander1 16 листопада 2010



Програма є видатною !! Спочатку я був сертифікований через Національну раду сил та фітнесу, а тест ACTION дуже близький до NCSF. Це чудово, якщо мати таку організацію, як ACTION, щоб видати складний тест без будь-яких витрат. Ви сміливо заробляєте ваш сертифікат. Дякую АКТ !! Олександр Васкес, тренер з особистих тренерів та змішаних бойових мистецтв для 5 + Years

Олександр Васкес 12 листопада 2010



Привіт усім. Я просто взяв і прийняв ДІЙ, і це було дуже ретельним. Порівняно з сертифікатами NASM і ACE. Спочатку я думав, що 90 хвилин для 100-запитань було більш ніж достатньо часу для завершення іспиту. Я швидко дізнався, чи не знаєш твої речі, годинник вас зловить. Моя порада будь-якому користувачеві полягає в тому, щоб придбати книжку, ретельно переглянути книгу, знати формули, часто брати практичні іспити та скористатися онлайн-тренінговими заняттями. Дайте собі мінімум 2 - 3 місяців навчання 5 - 8 годин на тиждень, і ви повинні бути в порядку. Удачі ВСЕ !!!

А. Кеннет Carraway 08 листопада 2010



Я намагаюся отримати мій ніс в книгах, як я одночасно перехід з військових. Є так багато сертифікати там, багато, які вже деякий час і є досить авторитетними. ДІЯ є відносно новим для сцени, але я чув хороші речі. ДІЯ також дозволяє мені вчитися в своєму власному темпі і перевірити, коли я хочу. Це просто фантастика. Я з нетерпінням чекаю завершення програми.

Метт Supple 29 вересня 2010



Програма дій є знахідкою для мене і багатьох інших людей, які могли б стати чудовими особисті тренери через гнучкості формату дій. Я твердо вірю, що це не курс, або ступінь, або сертифікат, що робить відмінний тренер. Це поєднання знань, бажання допомогти людям з їх здоров'ям, і вправність для балансування чутливості і дисципліни. Є тисячі людей, які там знають, що вони є талант і прагнення до професії, але не мають достатніх обставин відвідувати далеко від дому, звичайно. Я мати-одиначка, підлітків, і це виклик просто сперечатися їх!

Сьюзан Шерман 29 вересня 2010



Дякую за можливість поновлення персональної тренерської сертифікації за такою доступною ціною. Курс був ретельним та освітнім.

благословення Ufodiama 25 вересня 2010



Я спостерігав за цими двома заняттями лекції та першу біомеханічну лекцію, і вони дійсно хороші. Я 43, і це довгий час, тому що я повинен був прочитати підручник. Класи - прекрасне відео / слуховий підкріплення. Дякую!

Ліза Форман 22 вересня 2010



Особисто я був притягнутий до сертифікації ДІЇ через освітньої ідеології. ДІЯ цінує майстерність змісту і повного розуміння, в поєднанні зі зручністю і доступністю. Я люблю інтерактивну перспективу і можливості, а також передові інформації. Я вважаю, що це займає набагато більше, ніж з декількома варіантами тест, щоб зробити великий тренер і Діянь поставка матеріалів і навчання за все, що я відчув.

Новелла Томпсон 17 вересня 2010



Отримала вашу систему, оновившись до Pro-плану, я навчаюся та готуюсь до здачі іспиту. Спасибі, Великий курс!

Френк Джеймс 20 серпня 2010



Дивовижний і ретельний тест. Безумовно перевіряє вашу здатність і компетентність як майбутнього тренера. Великий інтерактивний курс !!!!

Wandy Leonardo ніхто 17 серпня 2010



Я недавно пройшов ДІЮ CPT іспит і повинен сказати, що до сих пір не можу повірити, що вони дають цю інформацію геть. Навіть з Pro Plan оновити удар для долара не буде бити. Ця сертифікація була настільки ж challanging завершити як програми ACE, але вона має більше уваги на практичному аспекті навчання і не справедливий тест з математики. Я хотів би послатися нікого до цієї програми, яка розглядає кар'єру в фітнес-індустрії.

Джеремі Олівер 20 травня 2010



Я пройшов тест і дізнався, що для мене це потрібно близько 2 місяців навчання кожного дня, щоб пройти тест. Дуже жорсткий тест, і ви дізнаєтеся все, що NASM, ACSM та ACE викладає у посібниках з ПТ. Я сподіваюсь, що це допоможе мені розпочати роботу в якості CPT, і ACTION незабаром буде сертифікований NCCA.

Дарла Джонсон www.gmtns.com 11 травня 2010



Відмінний тест. Це було дуже складним завданням і змушувало це зробити так, що ви повинні були зрозуміти принципи, що лежать в основі інформації. Просто запам'ятовування речей не дасть вас далеко. Кілька питань були хитрими, але здебільшого дуже добре зроблено. Також обслуговування клієнтів є винятковим. Краще, що я бачив у будь-який час. Ура!

Джон Міллер johnmiller13.weebly.com 28 квітня 2010



Цей курс є надзвичайно докладним і буде оскаржувати найдосвідченіший професіоналів фітнесу. Якщо ви новачок в фітнес-індустрії, або вже мають успішну кар'єру Тііс курс представить нові і свіжі ідеї, які покращать ваше тіло знань.

Керлі Бірдсонг http://www.personaltrainercentral.com/trainers/profile.plx?ID=2730 25 квітня 2010



Я взяв ACT-CPT і пройшов, а екзамен був мозковим тизером. Підручник з навчального посібника до позначки. Всі теми були добре розглянуті. Єдине, що залишилося, - це збільшення ncca, яке я сподіваюся, що це скоро!

Рагхерам Танджірала 23 квітня 2010



Я особистий тренер у Китаї. Сьогодні я взяв тест ACT-CPT і пройшов. Ця сертифікація дуже хороша і має чудову якість. Я раніше навчався NSCA & NASM. Тому я думаю, що підручник ACTION охоплює всі базові знання для персональних тренерів. Я сподіваюсь, що ACTION буде мати сертифікацію NCCA. З найкращими побажаннями. Дякую!!!

SEN САО 22 квітня 2010



Навіть якщо це Cert хіба ГЦСІ я сподіваюся / думаю, що це буде найближчим часом. Підручник охоплює всі! У мене є сертифікат з NASM і матеріал, який використовується тут приблизно те ж саме з NASM. Тест був свого роду туф! повинен читати і вчитися. Я рекомендую цей сертифікат. Удачі всім отримує його.

Меттью lineberry www.hardlinept.webs.com 27 березня 2010



Я взяв тест ACT-CPT і пройшов. Ця сертифікація дійсно коштує. Курс охоплює всі напрямки, пов'язані з персональним навчанням від біомеханіки та програмного проектування до управління ризиками. Я заохочував своїх друзів, а також заохотити інших брати участь у іспиті ACTION. Цю сертифікацію називають найближчим часом. Я сподіваюсь, що ACTION буде мати сертифікацію NCCA. Безумовно варто. Дій. З найкращими побажаннями Ансул Сінгх, EIT, CPT Лос-Анджелес

Ansul Сінгх linkedin.com/in/ansulsingh 25 березня 2010



Я був дуже схвильований тим, що приймав участь у тестуванні на бета-тестування. Тому що я ніколи не чув про Атлетичну сертифікаційну навчальну комісію, перш ніж я був трохи скептичним, але в кінці програми я був насправді здивований високою якістю текстової книги з науково обгрунтованою інформацією та практичними прикладами, які допомогли подолати розрив між наукою та додаток. Я радий великою підтримкою та можливістю бути сертифікованим як персональний тренер ACTION. Дякую!! Лукас Варелла

Лукас Varella 04 березня 2010

Уявіть Відгук


Будь ласка, заповніть форму
Ваше ім'я:
Ваше прізвище:
Вашу адресу електронної пошти:
Ваш сайт:
Додати свій відгук